Vrachtwagen bestickeren


Je vrachtwagen bestickeren is iets wat tegenwoordig heel goed mogelijk is. Bovendien is het niet voor niets dat zoveel bedrijven ervoor kiezen om dit te doen. Aangezien je een vrachtwagen kunt zien als een rijdend visitekaartje, wil je wel optimaal van de mogelijkheden gebruikmaken. Dit doe je dus door je vrachtwagen te bestickeren en zo een positieve uitstraling naar de buitenwereld te hebben.
 

 

Vrachtwagens bestickeren voor een echte blikvanger

Vrachtwagen bestickeren zorgt voor een enorme attentiewaarde


Op het moment dat je een vrachtwagen met een bijzonder aantrekkelijk design voorbij ziet rijden, trekt dit meteen je aandacht. In potentie is dat dus ook mogelijk voor jouw eigen bedrijf. De vrachtwagen verandert in een echte blikvanger wanneer je dit goed aanpakt. Voorbeelden van waarom je dat bereikt, zijn bijvoorbeeld:

Opvallend kleurgebruik: Het menselijke oog wordt al snel getrokken door bepaalde opvallende kleuren. Zeker wanneer er sprake is van opvallende kleurencombinaties. Dat is zeker iets om in het achterhoofd te houden. Rij je momenteel rond met saaie, bijna kleurloze vrachtwagens? Dan is dit een gemiste kans.

Unieke designelementen: Opvallend kleurgebruik alleen is niet de enige manier om op te vallen. Tegenwoordig zijn er genoeg bedrijven die kiezen voor unieke designelementen. Hier besteedt een voorbijganger namelijk vaak nog meer aandacht aan dan alleen de opvallende kleuren. Hoe uitgebreider en unieker het design is, hoe groter dit effect. Denk bijvoorbeeld aan een ontwerp met speciale vormen. Of een ontwerp dat echt speciaal betrekking heeft op jouw bedrijf of industrie.

Interessante teksten: Tot slot kun je ook met interessante teksten natuurlijk als blikvanger fungeren. Dit kan de naam van het bedrijf zijn. Maar ook is er ruimte om een slogan of een ludieke uitspraak op de vrachtwagen te laten bestickeren. De mogelijkheden zijn op dit gebied oneindig. De juiste tekst is in staat om voorbijgangers aan te zetten tot actie. Dan bereik je met het vrachtwagen bestickeren nog je doel ook.Waarom vrachtwagen bestickeren?

Voordelen vrachtwagen bestickeren


Dat je er als bedrijf op de openbare weg mee opvalt, is niet eens de enige reden om de vrachtwagen te bestickeren. Er zijn namelijk nog een aantal andere punten die het de moeite waard maken. Het bestickeren van de vrachtwagen heeft bijvoorbeeld de volgende voordelen:
Veel grafische mogelijkheden: Je kunt qua grafisch ontwerp een hoop verschillende kanten op. Zoals eerder al even kort aangegeven, zijn er meerdere elementen die bij het design van toepassing zijn. Van het kleurgebruik en de specifieke designelementen tot aan het gebruik van de juiste teksten. Het is dan des te fijner wanneer je hiervoor een professioneel grafisch designer kunt gebruiken. Deze gaat voor je aan de slag om met een ontwerp op de proppen te komen wat je zelf amper voor mogelijk hield. De grafische mogelijkheden overtreffen daarmee niet alleen jouw verwachtingen, maar ook die van de gemiddelde persoon in de doelgroep.

Vergroten algemene naamsbekendheid: De vrachtwagen op een goede manier bestickeren gaat zorgen voor meer algemene naamsbekendheid. Niet alleen bij je directe doelgroep, maar ook bij de mensen in het algemeen. Dit is vanzelfsprekend zeer waardevol. Hoe meer mensen van jouw bedrijf en product of dienst op de hoogte zijn, hoe beter. Je bereikt dit door het bestickeren van je vrachtwagen serieus aan te pakken. Half werk leidt tot halve resultaten. Met een professionele aanpak zijn de mogelijkheden qua naamsbekendheid bijzonder groot.

Aantrekken nieuwe klanten: En uiteindelijk gaat deze vergrote naamsbekendheid vanzelfsprekend leiden tot meer klanten. Mensen refereren vaker naar jouw bedrijf. De toenemende zichtbaarheid dankzij de juiste bestickering werpt dan al snel zijn vruchten af. Ieder bedrijf heeft baat bij het vergroten van de klantenkring. Zeker wanneer het op deze manier gebeurt. De kosten zijn miniem in verhouding tot wat het oplevert. Vooral wanneer je je bedenkt dat de bestickering nog jaren meegaat na één initiële investering. Het blijft zich dan in lengte van jaren uitbetalen.
 


 

Snel weer op weg met vrachtwagen bestickeren

Door ons vakmanschap en manier van werken ben je zo weer op weg


Iets waar sommigen nog weleens tegenop kijken, is het feit dat je de vrachtwagen een tijdje kwijt bent. Wanneer je deze laat bestickeren kun je er namelijk geen gebruik van maken. Aangezien we er van doordrongen zijn dat dit onhandig is, doen we er alles aan om de vrachtwagen binnen de kortste keren weer de weg op te krijgen.
Uiteraard krijgt een kwalitatieve bestickering nog altijd wel de allerhoogste prioriteit. De snelheid van het vrachtwagen bestickeren mag namelijk niet ten koste gaan van de kwaliteit. Maar door net dat stapje extra te zetten, zijn we in staat om het gehele proces binnen korte tijd af te ronden. Het hoeft dan alles bij elkaar niet lang te duren voordat je je met de vrachtwagen alweer op de weg bevindt.
We doen hierbij een beroep op ons vakmanschap. Intussen zijn we namelijk al een groot aantal jaren actief in het bestickeren van vrachtwagens. Hierdoor weten we als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. We voorkomen veelgemaakte fouten en hebben het gehele proces tot in de puntjes geoptimaliseerd. Het is onze ervaring dat dit uiteindelijk leidt tot de allergrootste tevredenheid bij onze klanten. En dat blijft toch altijd het doel.
Binnen de kortste keren heb jij je vrachtwagen terug, met bestickering en al. Je zal je dan afvragen hoe het zo snel heeft kunnen gaan. Zeker wanneer de eerste nieuwe klanten binnenstromen als gevolg van de bestickering. Het levert een bijzonder goed gevoel op wanneer je van een nieuwe klant hoort dat deze via het zien van de vrachtwagen bij jou uit is gekomen. Het is de eerste keer dat je merkt dat de investering zich uitbetaalt.Jarenlang plezier met vrachtwagen bestickeren

Door hoogwaardig kwalitatief materiaal ben je verzekerd van jarenlang plezier


Een ander belangrijk punt dat we niet vaak genoeg kunnen benadrukken, is dat we het echt op een professionele manier aanpakken. We willen er namelijk wel echt zeker van zijn dat je jarenlang vooruit kunt met de bestickerde vrachtwagen. Het is niet de bedoeling dat de bestickering na korte tijd bijvoorbeeld alweer los begint te laten. Of dat slechte weersomstandigheden tot beschadigingen leiden. Dit zijn allemaal zaken waar we rekening mee houden.
Dit betekent in de praktijk dat je vrachtwagen wordt voorzien van een bestickering die tegen een flink stootje kan. Dankzij een aanwezige beschermende laag gaat het lang duren voordat je überhaupt met een beschadiging te maken krijgt. Het fijne hiervan is dat de eerdergenoemde voordelen van het vrachtwagen bestickeren dus ook zo lang mogelijk van toepassing blijven. Dit zou veel minder het geval zijn wanneer de flarden er aan alle kanten afhangen. De bestickering en het bijbehorende design zouden dan toch een heel stuk minder overtuigend overkomen.
Uiteindelijk ga je jarenlang plezier beleven aan jouw bestickerde vrachtwagen(s). De positieve effecten blijven op de lange termijn van toepassing. Het zal je verbazen hoeveel positieve reacties je zelfs jaren later nog krijgt op het design. Iedere keer dat de vrachtwagen de weg op gaat, zijn er namelijk weer nieuwe mensen die voor de eerste keer de bestickering te zien krijgen. Je bent namelijk wel even bezig voordat daadwerkelijk iedereen in het land het design met eigen ogen heeft aanschouwd.
 


 


Vrachtwagen bestickeren kosten

Vrijblijvende offertes, zodat je weet waar je aan toe bent


Nu je precies op de hoogte bent van de voordelen en waarom het zo’n verstandige keuze is om je vrachtwagen te bestickeren, rest er nog één vraag; wat zijn de bijbehorende kosten?
In eerste instantie is dit uiteraard lastig te zeggen. Het hangt simpelweg van een aantal zaken af hoe hoog de kosten oplopen. Je moet dan denken aan factoren als:

De specifieke voorkeuren qua design: l Qua design zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zoals eerder al kort besproken heb je bijvoorbeeld de keuze uit kleuren, afbeeldingen en teksten. De mogelijke combinaties hiervan zijn bijna oneindig. Heb je zelf al een idee van hoe het design er ongeveer uit moet komen te zien? Of geef je de grafische vormgever vrij spel om met ideeën te komen?
Aantal vrachtwagens: Het is goed mogelijk dat je niet één, maar meerdere vrachtwagens wilt laten bestickeren. Dit is uiteraard een optie die we aanbieden. Echter zijn hier vanzelfsprekend ook hogere kosten aan verbonden. Het kost simpelweg meer materiaal om hierin te voorzien.
Trailer en/of cabine: Tot slot is er vaak ook nog sprake van een verschil in voorkeuren. De een wilt bijvoorbeeld alleen de trailer bestickerd hebben. Dit terwijl de ander de trailer en de cabine graag samen laat bestickeren. Hierdoor vormt de vrachtwagen als het ware één groot geheel.
Deze bovenstaande zaken nemen we allemaal mee in het bepalen van de uiteindelijke kosten. Aangezien we je hier graag vooraf al van op de hoogte brengen, ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Hierin staat netjes opgenomen welke kosten je allemaal mag verwachten. Je weet dan precies waar je aan toe bent.
Heb je momenteel dus interesse in het laten bestickeren van je vrachtwagen? Onderneem dan direct actie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor je het weet, rijdt jouw vrachtwagen al met zijn gloednieuwe bestickering over de weg!